Op Kamers in Tilburg

Tips voor het vinden van de perfecte kamer in Tilburg

Je gaat studeren en zoekt een fijne, ruime en veilige plek waar je als student naast hard studeren ook en vooral veel plezier kan hebben met medestudenten. Uiteraard bieden wij je die mogelijkheid en denken we graag met je mee om jouw ideale kamer in Tilburg te vinden.

Maar waar moet je op letten bij het kiezen van een studentenkamer en wat maakt een ruimte de ideale kamer voor jou? Met deze tips kom je dichter bij jouw ideale plek:

 • Grootte of locatie
  De beste kamers zijn natuurlijk groot en midden in het centrum, maar dit is niet een combinatie die veel voorkomt. Daarin in het slim om na te denken over wat voor jou belangrijk is. Wil jij liever een kamer in het centrum van Tilburg waarbij je wat minder ruimte tot je beschikking hebt of vind je het fijner om wat buiten het centrum te zitten en een wat grotere kamer te hebben.
 • Duur of goedkoop
  De prijs van een studentenkamer blijft natuurlijk een belangrijk onderdeel van je selectie en hangt natuurlijk af van het maandelijkse budget dat je beschikbaar hebt van je stufi, ouders of je eigen baantje. Vind je het bijvoorbeeld belangrijk om een grotere kamer te hebben of besteed je jouw geld bijvoorbeeld liever aan stappen in het centrum van Tilburg.
 • Veel, weinig of geen huisgenoten
  Ben je een echt gezelligheidsmens of vind je het fijner om je kamer lekker voor jezelf te hebben als je thuis komt. Je kan natuurlijk een studentenkamer nemen in een huis met veel andere studenten. Vaak is dat erg gezellig, maar ook wat minder opgeruimd. Vind je het fijn om niet afhankelijk te zijn wanneer anderen thuiskomen of hoe goed ze opruimen dan kan je ook iets voor jezelf vinden. Maar misschien is een kamer in Tilburg met een paar vrienden juist ook wel leuk.
 • Afstand van school en faciliteiten
  Bijna iedereen vindt het top om binnen een paar minuten op school (en dus ook thuis) te zijn. Maar dicht bij het centrum of andere faciliteiten zoals je sportclub etc is ook belangrijk. Denk dus goed na wat voor jou belangrijk is en waar je dan het liefste wilt wonen.

Nu je misschien een idee hebt over waar je op moet letten bij het kiezen van jouw ideale studentenkamer is het tijd om eens te kijken wat er allemaal beschikbaar is. Zijn er kamers die aan de grootte, locatie, prijs en aantal huisgenoten voldoen dan heb je wellicht jouw perfecte kamer in Tilburg gevonden!

Op deze website vind je een groot aanbod van kamers in Tilburg en kan je makkelijk alle opties en locaties van de kamers terugvinden. Direct een kamer bekijken zonder dat je naar een kijkavond moet waar vele andere studenten om dezelfde kamer vechten? Vindt dan de ideale kamer op onze website.

Ben jij er klaar voor? Vind dan nu jouw ideale kamer in Tilburg!